Cevap: Neler yapiyorsun?
Ne düşünüyorum? Bebe bisküvisi yemeyi ne zaman bırakacağımı düşünüyorum, bir de bunu bırakmak zorunda olmadığımı, birkaç hafta sonra herkesin bana iyi dileklerde bulunacağını bildiğim halde, bu dileklerin gerçek olmayacağından neden bu kadar emin olduğumu düşünüyorum. Ha bir de gerçekten 2015'e ne ara girdik de ne ara 4. ayını bitirmeye yaklaştık buna anlam veremediğimi düşünüyorum ve tabii ki pandalar gerizekalı olmasalardı çiftleşebilirlerdi ve nesilleri tükenmezdi; çünkü onlara çok üzülüyorum. Bütün düşündüklerimi yazmamam gerektiğini düşünüyorum son olarak da. Ne dinliyorum? Band of Horses - The Funeral. Ne hissediyorum? Dünyayı kurtarmışım gibi bir his var. Ne içiyorum? Sek su. Ne yiyorum? Üzgünüm ama bebe bisküvisi, yakında aptamil yemeye de başlarım, öyle bebeğim. Biriyle konuşuyor muyum? Bence konuşmuyorum. Buradan çıkınca ne yapacağım? Kendim için küçük dünya için hiçbir şey ifade etmeyen bir şey yaparım kesin, oje sürerim mesela. dipnot: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bebe bisküvisi yerken hissettiklerime tercüman karikatürümüz. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
özür dilerim bebeklerim.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |