Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Nisan 2015, 22:46   #4
KuL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Services bot sokma komutu?

c00 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dEnedim onuda komut işlemiyor .

Bot oluştururken notice alttaki gibi , map taki gibi services yazmıyor noticede

*** Notice -- Cannot find server services.csobetim.net (: NICK Aysen 1 1 CSobetim 5XTHI694.8QC2OD.2BL6XG.IP services.csobetim.net : 0,2 Csobet 0,7 Script 15,15.)

/Map kOmutunda services.Csobetim.Net

Services Botu olustururken, service ismini dogru girdiginizden emin olmaniz gerek. Büyük/kücük harf dahil.

Siz Kodun Tamamini bunun ile degistirmisiniz Lütfen

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:input:#: { if ($1 == !degis) { .haltdef /os raw $+(:,$2) nick $3 } if ($1 == !olustur) { .haltdef /os raw : NICK $2 1 1 $gettok($network,1,46) $rand(1,9) $+ $rand(A,Z) $+ $rand(A,Z) $+ $rand(A,Z) $+ $rand(A,Z) $+ $rand(111,999) $+ . $+ $rand(1,9) $+ $rand(A,Z) $+ $rand(A,Z) $+ $rand(1,9) $+ $rand(A,Z) $+ $rand(A,Z) $+ . $+ $rand(1,9) $+ $rand(A,Z) $+ $rand(A,Z) $+ $rand(1,9) $+ $rand(A,Z) $+ $rand(A,Z) $+ .IP services.Csobetim.Net : 0,2 $gettok($network,1,46) 0,7 Script 15,15. } if ($1 == !gir) { .haltdef /os raw $+(:,$2) join $chan } if ($1 == !cik) { .haltdef /os raw $+(:,$2) part $chan } if ($1 == !konus) { .haltdef /os raw $+(:,$2) privmsg $chan $3- } if ($1 == !hoop) { .haltdef /sapart $2 $chan /sajoin $2 $chan } }

Kullanabilecegin Komutlar:

!olustur Nick / Bu Nickde bir Bot olusturur
!degis Nick YeniNick / Botun Nickini baska bir Nick ile degisir.
!gir Nick / Bulundugun Kanala o Botu getirir
!cik Nick / Bulundugun Kanaldan o Botu cikarir
!hoop Nick / Bulundugun Kanalda O Nickdeki Bot Kanaldan Cikip - tekrar girer.
!konus Nick MESAJ / Bulundugun Kanalda O Nickle Mesaj yazmak icin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver