|
Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Gizli bağımsız adayım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], planlarım var. :ı
Robot saraya yan dönük şekilde duruyor, bu Melih'in yandaşlığını temsil ederken aynı zamanda sarayla paralel olduğu için Persilvanya'ya da selam gönderiyor. Olası bir aksilikte ne saraydan olayım ne Persilvanya'dan diye düşünerek kendini garantiye alıyor anlayacağınız, içinde de muhtemelen kameralar var, sarayı odaklayan. Takibini bizzat kendi yapıyor, aynı zamanda saraya olabilecek herhangi bir eylem girişimi, herhangi bir ayaklanma da toma görevi göreceğini ve içinde çeşitli patlayıcılar bulunduğunu düşünüyorum. Büyük ihtimalle eylem planlarını duyunca yürüyüp müdahale edecek. Yani bu görsellik harikası, ucubenin kıyısından bile geçmeyen bir robot boşuna dikilemez ahah. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Nasıl ikna edici konuştum, bunu yayayım ben biraz da kaos çıksın Ankara'da. Fuat Avni benim. o.O |
ilk miting Ankara olsun lütfen ön safhada Seni alkışlarla Destekleyecegim ıslık ta calarim arada hadi bakalım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
seni Survivor da düşünüyorum da cok iyi yarisirdin @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- Bir an öyle hissettim Mutlu kal : )