@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] açıklamaların çok güzel, insanlarımız uyutulmaya, kandırılmaya devam ediliyor. Yeni Türkiye adı altında daha da yozlaşıyor-uz, geçtiğimiz günlerde yapılan elektrik kesintisi yalanı ile altyapıyı oluşturdular, yeni Türkiye değil de
uyu Türkiye daha uygun olurdu slogan için.
Nükleer santral, bir veya daha fazla sayıda nükleer reaktörün yakıt olarak
radyoaktif maddeleri kullanarak elektrik enerjisinin üretildiği tesistir.
AKKUYU NGS HAKKINDA GENEL BİLGİLER
Akkuyu NGS Projesi, 4 üniteden oluşmaktadır. Her bir ünitenin gücü 1200 MWe olacaktır. Akkuyu NGS Projesi’nin teknik referans santrali, Rusya’da inşaatı devam eden AES-2006 projeli Novovoronejskaya-2 Nükleer Santrali’dir. Akkuyu Nükleer Santrali’nin işletme ömrü 60 yıl olacaktır.
Adamlar altyapıyı zaten daha önceden hazırlamışlar, sadece ülkenin uyutulup gerekli sulh ortamının sağlanmasını beklediler ve seçime yakın bir sürede bunu onaylayıp, geleceğe bir darbe daha vuracaklar.