09 Nisan 2015, 19:47
|
#1726 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ali'mm ismin guzelligine bak ya! Okul nasil gidiyor?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kalbi guzel, biricik yengecigim eheh.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Geleceginizi bilsem kek, borek vs. yapardim, olmadi boyle.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ben bu cocugu seviyorum. Sizce de cok sempatik degil mi?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kim ola ki?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Fikirlerimiz tamamen zit olabilir ama bu dusman olmamizi gerektirmez degil mi?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kim ola ki?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Adanali imis. Kendi sorusuna cevap aldiktan sonra benim soruma cevap verme tenezzulu gostermemesini kaba biri olduguna yordum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Emreeee. Neyse yok bisi.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ara ara profilimi ziyarete geliyor. Sahsi olarak tanimiyorum ama forumda sevilen biri oldugunu biliyorum. |
| |