@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: tanımıyorum ama çok kafa bi insan olduğuna eminim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: en büyük asker bizim asker! severim hasanı ya sayılı kişilerdendir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: hiçbir fikrim yok açıkçası ilk defa görüyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: zamanında ne güzel muhabbet ederdik ya ayran mı içtik anlamadım ki.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: bana hep minik diyor ya :ı şuna çıtır desek daha hoş olmaz mı beybi?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: sanırım aa oyunu yüzünden telefona kafa attı ve şuan hastanede. kayıp oluşuna başka bi anlam yükleyemiyorum sdljdk :a
huysuz: gerek yok.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: o benim abim! dünyanın en tatlı insanı olma olabilitesi var bence. kendisinin evlendiğini duyunca hala seviyeli bi ilişki bulma yolunda şansım olduğunu düşünüyorum dslkjgl
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: tanımıyorum ama dobra ve insanların ne dediğini umursamayan biri olduğunu düşünüyorum. keşke azcık bende de olsa bundan
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: çok tatlı, çok narin, çok hanımefendi. şeker parçası.