09 Nisan 2015, 16:44
|
#17 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: uzaydan görülebilen tek hat..500T..
Ben de kendi kendime 500T nedir acaba diyordum ki büyük bir aydınlanma yaşayarak bu soru işaretlerini yok etmiş oldum. İstanbul'un meşhur 500T'si. Şimdi burada yazılanları görünce, benim sabah 7:30, akşam 18:00-19:30 arası metro kalabalığına isyan etmem yersiz kalıyor gibi geldi. Gerçi o kalabalığında bayağı bir hikayesi var ama galiba bir 500T etmez. Kurbanlık koyun taşır gibi bu otobüsler. Hatta '' O güzel insanlar o güzel otobüslere binip gittiler. '' demek de isterdim ama otobüslerin güzel hiçbir yanı yok ama püf noktaları vardır mutlaka. En güzeli de yakın bir durakta ineceksen hemen kapının önüne tünemek ve '' İlerlesene kardeşim '' diyen birine, slow motion şekilde dönüp '' İncem ben! '' diyebilmektir. Gittiğim yerler dolayısıyla otobüse binmesem de, mecburiyetten bindiğim zamanlar tuttuğum demiri bırakmama konusunda yarışırım, hatta eskiden arabaya dokunup araba kazanma gibi bir yarışma vardı, elini çekmiyordun hani, hah işte oradakiler gibi de kararlıyım. Panik olurum, inememe korkusu, çantamın birine takılma korkusu ve o kapının yanındaki düğmeye bassam da şoförün fark etmeyeceği korkusu... Ah be! Tabii yine Ankara'yı düşününce biz daha rahatız galiba, en azından bizim taraflar rahat. Bir gün İstanbul'u baştan sona gezmek istediğimde 500T'ye bineceğim!-tabii aklımı kaçırmışım o zamanlar- İstanbul insanını en iyi anlayacağın yerdir herhalde 500T. Bir otobüs hiç bu kadar anlamlı olmamıştı, diye de yazdırılmalı 500T'lerin arkalarına. Ay bahsederken fenalık geldi, ne diyelim, kendinize dikkat edin. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ankara'da bu kadar kalabalık otobüsler hangileri? Ege Mahallesi falan mı acaba? Bir gün ben de size Sincan'dan gelen o güzel metroların Batıkent'te buluşup nasıl bir olduğunu, birlik olduğunu anlatmak isterim. Anlayamazsınız. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |