Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Önceden Tanışmış olabiliriz ama hatırlayamadım. (Nickiniz Anlamlı ve Güzel ) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Benim Toprağım ve Delikanlı Değerli Bir Arkadasımdır. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Aktif Forum Kullanıcılarımızdan iyi Bir Arkadasımdır. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Aktif Forum Kullanıcılarımızdan Çok iyimser ve iyi Bir Arkadasımdır. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Delikanlı Değerli Kalbi Temiz Bir Arkadasımdır. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Çok yakından Tanımasamda iyi Bir Dost Olduguna Eminim. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum.( Nicki Güzel ) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum.( Nicki Güzel ) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Çok yakından Tanımasamda iyi Bir Dost Olduguna Eminim.
__________________ char *adres = [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] for(int i = 0; *(adres + i); i++) { putchar(toupper(adres[i])); } |