Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Nisan 2015, 01:17   #1723
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Önceden tanışmış olabilirim ancak hatırlayamadım. (Nickiniz çok güzel.)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yeni adminlerden bu sıralar profiller kontrol altında sanıyorum onun için ziyaret etti.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Forumun en minik, hatunlarından. Minik olduğuna bakmamak gerek, zekası bir mühteşem dostum! *.*
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ruhum,ruhdaşım.. Özledim özledim, çok çok çok özledim. Herne kadar yeşil olsa da ben maviye dönen gözlerini beğendim! (O fotograf bir harika) *.*
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanışmışlığım olmasa da duruşunu beğendiğim moderatörlerden. Süper modluğunuz hayırlı olsun, hatun.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Pek tanımasam da, pm olarak yazışmalarda beni oldukça rahatlatan,sakinleştiren bir yapıya sahip. Yine ve yeniden pek tanımasam da seviyorum bu hatunu. Gözüme girdin. *.*
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: İlk defa karşılaştığım bir nick.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kedi aşığı, kendi halinde eski ve hanfendi hatunlarımızdan.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bazen sadece yagmurun toprakla buluştuğu koku bile güzel olur..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Beni arkadaşlıktan çıkaran hatun! (Severim çokca, ama tribimi de atarım.)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet