@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok çok güzel bir konuya değinmiş sin, eline yüreğine sağlık. Ayrıntılar ve örnekler ile anlatmışsın çok hoşuma gitti, aslında ilave edecek pek bir şey bırakmamışsın, ben olayın daha çok eğitim kısmı ile ilgileniyorum her zaman ki gibi. Ülkemiz de
eğitim seviyesi oldukça düşük, teknoloji de kullanım da gayet iyiyiz ama üretime gelince yine sınıfta kalıyoruz.
Dünyanın en çok
bor elde edilen ülkesi Türkiye ama biz bunu kullanamıyoruz, bor ile üretilen maddelerin bir çoğunu dışarıdan temin ediyoruz, bunlara daha çok örnekler verilebilir aslında.
Ülkemiz de teknoloji bağımlılığı dediğimiz zaman aklımıza cep telefonu, bilgisayar geliyor pek tabii ki
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bunları ne kadar sağlıklı kullanıyoruz araştırılması gereken konu bu. Bunda en büyük suç ailelerin, çocukları yetiştirirken yeterli sorumlulukları almadan, birebir irtibat kurmadan, iletişime geçmeden büyümeleri sağlanıyor.
Eski sohbetlerin, konuşmaların, diyalogların olmama sebeplerinden birisi de
teknoloji hastalığı tabii ki, insanlarla olan bağımızı koparma noktasına getiren bu duruma hepimiz destek veriyoruz yaptıklarımızla. İlköğretime giden, liseye giden gençlerin ellerin de milyarlık telefonlar var, para kazanmadan emek verilmeden bir şeylere sahip olunduğu zaman, topluma çok faydalı bir birey zaten yetişmiyor, bunun da altını çizmekte fayda var diye düşünüyorum..