|
Master Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
merhbaa sırf sky-dancer ın emegi ıcın ıkı kelıme yazma geregı duydum memetın geveze.org dakı emegi tartısılmaz butun yenılıklerı bıze sundugu ıcın tsk eder calısmalarının devamını dilerim sunucuda bot varmı ewet olmaz.olurmu tabiki )NoMercy sadece Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )bottur.iyi ifler)
|
İlginc bak bunu kimse bilmiyordu.Nomercy bir userdir bence oda bot değildir.Yanılıyorsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir..
Bende bir kaç cümle ekleyeyim.Ben normalde IRC hayatını uzun bir süredir bırakmış birisiyim ve bırakmadan önceki geveze aynı gevezeydi eminim ki halende aynıdır.Ki; aslada geveze kulanıcısıda olmadım sadece gözlem yaptığım bir sunucuydu.
Dikkatimi çeken herkesinde bildiği gibi kanal isimleri ve kanalların işlevseliğidir.
- Örneğin ; hiç unutmam kendini hoca sanan bir ismi lazım değil aklıma gelmiyor o kişi zaten saçma sapan bir nicki vardı islam kanalında sanki vaaz verircesine bişeyler anlatmaya çalışırken diğer yandan da cinsel kanallarda küfür eden edene saçma sapan bel altı konuşmalar almış başını gidiyordu resmen.Hadi bunlarıda geçtim oradaki bayanlara söylüyorum ve üstüne almak isteyen alabilir hiç dert değil..Derdiniz ne sizin ?
Yolda giden birisi laf atınca namusuz oluyor da sizin orada durmuş olmanız neyi gösteriyo ve oraya gelen abaza sürülerinin neden geldiğini bilmeyecek kadar cahil değilsiniz değil mi ?
IRC de küfür yediğinizde lamer v.b gibi saçma sapan tabirler kulanırken orada bulunup kösteklik yapmaya ve de şan şöhret diye gördüğünüz saçma sapan asalakların peşinden ne koşarsınız onuda anlamış değilim.Belki bu yazım silinebilir ama görmesi gerekenler görsünde o kadarda dert değil.Davula vursan gene davuldur ama ; davuldan yana olmadığımızıda göstermek gerekir.Sayfa sayfa uzun uzadıya yazmayada gerek yok.Allah biliyor kimin ne mal olduğunu herkese kolay gelsin.Mahşerde görüşmek ümidi ile.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim sende doğru şeyler dedin lakin yanlış olan; cinsel denilen mahremiyet gerektiren uzuv v.b itamlar bire bir kendi eşinle olmalı bak eş diyorum sevgili v.s hiç bişey demiyorum.Anladın zaten nedemek istediğimi.