Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Nisan 2015, 22:41   #3
Coldman
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği: Sağlık sektörü çalışanlarına yapılan haksızlık ve darp olayları.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ediyorum öncellikle vaktini ayırıp okuyup yorum yazdığın için. Dediğim gibi hepsini yazsaydım tartışacak bi sey kalmayacaktı geriye o yüzden biraz yüzsel tercih ettiğimi tekrardan belirtmek isterim. Şimdi herşeyin ALLAHtan geldiğine inan insanlariz elhamdülillah. fakat bazı örümcek kafalı ziyniyetli insanlar gereksiz haksız yere bu sektör çalışanlarına fazlaca yüklenmekte. bu konu yazmasam içim asla rahat etmezdi iyi kötü bizim de eşimiz dostumuz akrabamız bu sektörde emek veren insanlar. ve diğerleri bunun gündeme gelmesi gerekiyordu. belki ufaktanda olsa bi faydamız dokunabilir yalnız olmadıklarını gösterebiliriz en azından. hükümeti takdir eden biri değilim edenlere saygım sonsuz. ben yaptıkları işlerin %99,9 samimiyet bulmuyorum göremiyorum da. bu benim kişisel görüşümdür, saygı duyuyorsam saygı duyulmasını da beklerim diye eklemek isterim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet