05 Nisan 2015, 22:21
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Haftanın Polemiği: Sağlık sektörü çalışanlarına yapılan haksızlık ve darp olayları.
Merhaba sevgili saygı değer İF.Net kullanıcıları.
Bu haftada sizlere yeni bir konudan bahsetmeye çalışacağım dilim döndüğünce elimden geldiğince. Umarım hepiniz iyisinizdir, iyi olanlara ALLAH iyilik sağlık versin. iyi olmayanlar içinde iyi olmalarını diliyorum. ALLAH onlarada iyilik sağlık versin. Konumuzu anlatmaya çalışayım.
Hepinizin bildiği üzre sağlık sektöründe çalışan insanlara darp, şiddet vb olaylar bu aralar aldı başını yürüdü. Hasta bakıcılarından tuttunda, 112 çalışanları , hemşireler , doktorlar bay bayan gözetmemeksizin şiddete maruz kaldıkları haberlerıni sıkca duymaya başladık. Bu olayı dile getirmek istediğim için böyle bir konuyla karşınıza çıkmak istedim. Hepinizin fikirlerini çekinmeden saygi çerçevesinde belirtmesinden memnuniyet duyarım. Geçenler de okuduğum bir haberden bahsedeyim. Bir doktor evine giderken yol kenarında topluluk görüyor, yerde olan kişi kalp krizi geçiren (komşusu) bir vatandaş eşi de doktor ayni zaman da, orda ilk müdehale yapiliyor kalp krizi ensasında hayata dönmesi sağlaniyor. Hepinizin de bildiği gibi her yaşam bir gün ölüm denen gerçekle karşılaşacak. Bu vatandaşımız hastaneye kaldırılıyor ve daha fazla kaldıramıyor vefaat ediyor. Allah rahmet eylesin, ruhu şad olsun. Diyerek devam ediyorum velhasılı vefat eden kişinin yakınlarından birtanesi doktora bıçakla saldırıyor hastane de, 3 cm daha yakın girseymiş bıcak kalbine denk gelecekmiş doktorun. yani iyilik yapıp kötülükle karşılaşan bir doktor. bir daha böyle bir olaya şahit olsa acaba tekrar yardım edecek mi? eder mi bilmiyoruz o doktorun bileceği bisey. daha yazılacak çok fazla şey var bu konuda, hepsini yazmak istemedim, elimden geldiğince anlatmaya calıstım. hatalarım da varsa affola ..
HABER'in tamamı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sizler neler düşünüyorsunuz bu konuda her yapılan iyilik kötülükle karşılaşmak zorunda mıdır ?
iyi forumlar. |
| |