Cevap: Haftanın Polemiği < 3 > Geveze.ORG [ 2015 ]
banlanan kardeş ne güzel ifade etmiş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. dini imanı para olan bir sunucu sahibinden farklı bir yönetim beklenemez. bir de karşı cinse olan AŞIRI ve ÖNLENEMEZ zaafı da var tabi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
| BeratEymen Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
yine söylüyorum geveze org bir sohbet sitesi değildir bu benim görüşüm katılırsın katılmazsın o seni bağlar eleştiriye açık değilseniz konuyu kaldırın o kadar useri olan yerin kanal genelinde sohbetin hiç susmaması lazım ama sohbet özelde oluyor neden çünkü giren userlerin çoğu cinselden giriyor ordan giren userin amacı belli zaten kanal genelinde sohbet etmeye gelmiyor herhalde ha sen dersinki sunucu sahibi paraya bakar user nerden girerse girsin ona bişey diyemem kimse kimseye hakaret etmiyor herkes görüşünü söylüyor övseydim bana teşekkür edeceksin eleştiriyorum diye bana tepkimi göstereceksin
| yazmayayım dedim ama @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beni bir şahlandırdı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ikisi de hislerime tercüman olmuş. pohpohlanmak kadar yerden yere vurulmaya da açık olun. herkes sizi sevecek taktir edecek değil. taktir edilecek işler başarın |