Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Nisan 2015, 08:53   #5248
Ashriel
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumdan Biri İçin İsim Vererek,Ona İstediğin Yorumu Yap

BeLa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bulamadın bi tane abine ;(( Neredeyse 2008in mesajları duruyodu be. Senin için sildim hepsini.........

Abime kimseyi yakistiramam ki. :/ Sen bana gidip sekerparelileri yakistiriyosun ama olsun! 2008 mi? :///////

Enchanting Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] artik itiraf etmenin vakti gelmedi mi? aradigin kisi benim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], biz mesajlasiyoruz bela beyle.

Aradığını kişi benim diye belaya söyledim sandım dedim noluyoruz? Ahah.
Ciddiyete donersek eger senden kiskaniyordum zaten! o benim ok?

BeLa Nickli Üyeden Alıntı
kıskanç kardeş diyor bak? 3. sayfadan üstünkörü bir haberle geçistirirler bizi. ;(

Karindesen selo.
Yok ya ikiniz de tatlisiniz kiyamam size ama sana çok pis trip atarim biliyorsun. Tecrübeyle sabit.

Enchanting Nickli Üyeden Alıntı
yapma, benden de mi? durumunun o derece vahim oldugunu bilmiyordum dostum, bencede acil yapalim sana bir tane, hepimiz kurtulalim, en masum cozum bu gibi gorunuyor.

Sevdiğim insanları paylaşma problemin var, evet. Seni daha az sevmesi şartıyla seninle paylasabilirim, belki.
Acil yapalim? Ben yanacagima başkası yansın diyorsun?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver