Cevap: Göz Hakkım
Ne kadar değişiyor tüm bildiklerimiz zamanla... Yulaf at yemiyken, nasıl da kıymete bindi son zamanlarda? Eti pötibör bisküvi ve kakaolu pudingle yapılan ve üzeri hindistan ceviziyle süslenen pasta, kadın günlerinin milli tatlısıyken, günümüzde yaban mersini püreli ve merengli sunumlar yapılıyor ve ikram ediliyor shot bardaklarda... Sıcacık ekmeğe, trabzon tereyağı sürüp, üzerine biraz da tuz döküp yerken, artık balzamik sirkeli ve biberiyeli zeytinyağının yanında, focacia ekmeği ikram ediliyor restoranlarda... Değişmeyen tek şey, yemek yapanın aşkı mutfağına... Aşk her yerde, her zaman güzel... Barselona'da, mutfakta, Chia'nın bakışında, en güzeli tüm umutlarını yitirmişken hiç ummadığın bir anda... Aşk olsun aşk.. Aşk olunca yumurta beyazı bile, resmen nutella tadında❤ |