27 Mart 2015, 00:03
|
#3 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: İçindeki Elizabeth'i sev, Abby'e sahip çık.
''Terzi kendi söküğünü dikemez.'' durumunu fazla benimsiyoruz herhalde ya da başkalarının yaşadıklarına yorum yapmak daha kolay geliyor. Sonuçta içinde olmadığın bir şey hakkında yorum yaparken veya o kişilere destek verirken daha objektif bakabiliyorsun. Aslında insanlar kendi yaşadıklarına da biraz objektif bakabilseler, olayı sadece aşk ya da sevgi kavramlarıyla sınırlamasalar daha doğru kararlar alabilirler gibi geliyor, en azından ben bunu başarabildiğime inanıyorum.
Eh diğer kısma gelince de, malum hayatta en ciddi şeyin ölüm olduğunu düşünürsek birine ''seni ölümüne seviyorum'' demek, ''sensiz ölürüm'' demek ilişkiyi boyut atlattırıyor galiba. Söyleyenler yalancı da, buna inananların olması da söyleyenleri yüreklendiriyor. Ha istisnalar vardır illa ki bu konuda ama bu kadar dile düşürmeye gerek yok. Sevmeyi bilmiyorsan işe ölümü de karıştırmayacaksın. Bilen insan zaten böyle bir cümle kurarak kimseyi kendine bağlı tutmaya çalışmaz. Ne diyelim, ölmeden de sevebileceğimiz günlere... Teşekkür ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |