Cevap: Bir Günlüğüne
1. Ünlü biri olacak olsaydınız kim olmak isterdiniz?
- Çok zor soru, biri olmak istemezdim de belki kendim ünlü olurdum, bilemedim. 2. Tatile çıkacaksınız nereye giderdiniz?
- Denizle ormanın birleştiği her yer olabilir. 3. Hangi çizgi film kahramanı olurdunuz?
- Ay Savaşçısı çizgi filmindeki Merkür Savaşçısı olmak isterdim. 4. Hangi hayvan olurdunuz?
- Bradypus diye bilinen Türkçe karşılığıyla 'tembel hayvan' olan hayvan kardeşimiz olmak isterdim. Mis gibi 15-18 saat uyurlar, slow motion bir hayat yaşarlar, yedikleri bir yaprağı 1 aya sindirdiklerinden doğaya da zararsızdırlar. Bir de aptal bir gülümsemeleri vardır, 'amaan dünya çok da umrumda sanki' mesajı vererek hiçbir zaman duruşunu bozmayan, belli etmese de asi hayvandır ama etliye, sütlüye karışmaz, sizle mi uğraşacak? Hayvanı da anarşik yaptık. 5. İstediğiniz meslek şansı verilse hangi mesleği seçerdiniz?
- Giriş katı cafe tarzı, ruh halinize uygun pastalar bulunduğu, pastanızı ve kahvenizi alıp üst kata çıkıp yine ruh halinize uygun bir kitabı seçeceğiniz, kütüphane de okuduktan sonra kendinizi hayal ettiğiniz şekilde görebilmek için bir üst kata yani moda evine çıkıp, istediğiniz elbiseleri alacağınız, diktireceğiniz, aynı zamanda da sizi dinleyen insanların olduğu iç dökme kabini olan bir yeri işleten olmak isterdim, aynı zamanda pastaları yapan, modayla uğraşan da benim tabii. 6. Alâeddin'in cini gelse ve size dileyin benden ne dilerseniz dese ne dilerdiniz?
- İnsanları yok et bebeğim, sorun kökten hallolsun.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |