Cevap: Haftanın Polemiği < 4 > Geveze.ORG
ben gevezede 1 sene sales sorumlulu yapdım ve 100 e yakın admin vardir sunucuda ve bunların 90 ı paralı admindir motd a gelecek olursanız chanserv sorumlusu o departman ın sorumlusudur chanserv görevlileride o departman görevlileridir yane chanserv le alakalı bi sorun oldunda #chanserv kanalına girersiniz ordaki görevliler o an hangisi onlineyse o o işleme bakar size bakıp yardımcı olur aynı sekilde nickserv de böledir ve bir chanservci gidip nickserv komutunu kullanamaz nick yasaklıyamaz burda böle işlem oluyor disiplin kural ön plandadır benim suana kadar gördüğüm en disiplinli işleyen makina gibi calısan bir sistemdir kişilere baglı deil tek bir kişinin idare etti bir sunucu deildir .. kısacası he bot konusuna gelim 1 sene bu sunucudaydım bot yada bot sistemi ile karsılasmadım tek diyecegim 200 e yakın domain varsunucuda ve bir sürü alınan sunucu var ve bu domainler alınan sunucuların cogu cinsel icerikli olduğu icin bukadar kalabalık bir sunucu buarada ayrıldın yeri nie bukadar övüyorsun diyorsanız övmüyorum dogruları sölüyorum ayrıldım diyede kötülücek değilim benim sunucu ile değil kişiler ile sorunum var ... |