Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mart 2015, 23:38   #8
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF Ayakkabı Modası

Violent Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kardeşmiyiz acaba biz bazen şüphe duyuyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bende seviyorum o siyahı ama daha kalın bantlısını buldum aldım ben o zaman parmaklar çok orataya çıkmıyor malum ayağım 40 numara oldukça ilgi çekiyor yoksa
Çok salaş seviyorsun kokoş birşeyin olsun dedim kuzucum

Devamı gelir mi gelir bizi takip etmeye devam edin : )))

Ahaha, büyük ayaklı kızlar iyidir, her ayakkabıya saldıramadıkları için bütçe tasarrufu konusunda bu kızlara güvenebilirsinz.
Ben de onlardan almayı düşünüyorum işte, anladım dediklerini, salaş olayım ya, nasılsa işe girince sabahtan akşama ince bir topuk parçası üzerinde çürüyeceğim

Katılım bekliyoruz. Özellikle @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gelsin katılsın konuya.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver