Cevap: Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 1-0 Yendi
bu macta besiktas yenilgiyi kesinlikle hak etmedi, hele hele ikinci yaridaki futboluyla hic hak etmedi ama futbol iste, her sonuca acik bir oyun. fenerbahce bence kadikoy'de sezonun en kotu karsilasmasini oynadi,.hem futbolcular, hem tribun oyuna konsantre olamamisken, 11'de de emenike varken bence buyuk bir firsati teptik. kaleci gunay bence iyiydi, kadrolar aciklaninca necip tereddut ettirmedi degil ama bir iki pozisyon disinda o da iyiydi, motta istedigi gibi alan bulamadi fakat elinden geleni yapti, tolgay, gokhan tore ile birlikte sahanin iyilerindendi ve macin kirilma noktasi bence sakatlanip cikmasiydi. ve gelelim demba ba'ya. ben artik bu adamdan korkuyorum, korkuyorum yeni bir almeida doguyor. bugun kendisine gelen her topu rakibe hediye etti, ikili mucadelelerde etkili degildi ve net bir-iki tane de pozisyon harcadi. neyse napalim, futbolun cilvesi diyelim, avrupa yorgunuyduk diyelim ve bir an once toparlanalim bence. fenerbahce ve galatasaray, son gunlerdeki futbollariyla puan kaybederler, biz puan kaybetmez ve arena'da da galatasaray'i yenersek, hasrete son veririz diye dusunuyorum.
tabi emre yine tribunleri ve ekran basindaki izleyicileri sasirtmadi, bilic'e satasti bu kez. adam gercekten turk futboluna zarar, bir mac ya, bir mac uslu dur, satasma kimseye, germe ortami, yok, illa olay cikaracak.
ve sow. sanirsin besiktas'a gol atmak icin dunyaya gelmis. haftalardir oynamiyor, golu yok ama besiktas'a karsi ne zaman oynasa gol atiyor, ust uste 6 mac mi oldu ne? anlamadim gitti.
__________________ everything. everyone. everywhere. ends. |