Cevap: Haftanın Polemiği < 4 > Geveze.ORG
Mesajım silinir muhtemelen ama en azından bir hayli kitleye ulaşır diye umut ediyorum. Çok büyük olmak mühim değil, ne kadar kaliteli olduğundur asıl olan. Mesele kuru kalabalıktan öte, kaliteli hizmet sunabilmektir.
Objektif düşüncelerle söylemek gerekirse, üst yönetimin istediği gibi at koşturduğu mekândır orası. Kalabalığı oluşturan çoğunluk botlardır. Evet botlardır. Aylarca analiz ettim, inanmayan kendi de gözlemleyebilir.
Cinsel ağırlıklı bir yer ayrıca. Bunu, cinsel içerikli nicklerin islam kanallarında özellikle var olmasına engel olmamaları sebebiyle söylemek mümkün. Ayrıca paralı admin ve parasız admin birbirine girmiştir. Oraya para verenlerin de aklına şaşıyorum o ayrı.
Kanal sahibi olmak global ise parayla, local ise de 10 useri geçtiğinde yasaklanıyor. Bu da yine üst yönetimin istediği gibi at koşturduğunun bir ispatı.
Şimdi bu mesajımı okuyan o sitenin adminleri bu satırları sildireceklerdir, ya da forum adminlerinin işine gelmeyecek vs. Ama hakaret içermemekle kaydına sadık kaldığım için silinmesi doğru olmaz. Hem silinmesi de çare değil nitekim istenildiğinde yeniden yazılabilir. Kaynak kayıtlı, kökler bizde olduğu sürece.
Kısacası pek hayırlı bir yer değil orası. Bu başlık altında illa met etmek aranmıyor herhalde, o yüzden benim de tenkit ve eleştirilerimi hoş karşılamaları gerek. Son olarak; Cacık olmak mesele değil, tat vermek meseledir. Saygılarımla, |