Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Mart 2015, 15:52   #3
Lcia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kadınlar birbirini kıskanır, peki neden?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yine çikolata yedim ve bu defa bitirdim, bir kenarada bırakmadım. Büyük bir mutluluk içerisinde söyleyebilirim ki biz kadınlar;

Gerçeği değilde karşımızdaki bayanın duymak istediklerini söyleriz. Aksi taktirde geçinemeyiz. Çünkü amaç bizden iyisi olmasınsa bunu yapmalıyız. Düşünsene kusurunu söylediğinde daha iyisini yapmaya uğraşıp yapacak ve sende ondan daha sönük kalacaksın. Kim buna katlanırki ?

Erkeklerle kadınlar arasında geçim mecburiyeti duygusallık ve bağımlılık vardır. Adına aşk sevgi ne isterseniz diyebilirsiniz. O sebeple aynı rolde düğüne giden bir çifti düşünelin

Adam; hayatım makyajın saçın iyi ama kıyafetin hiç olmamış veya kıyafet tamamda bu makyaj ne böyle hiç olmamış.

Kadın; Neden öyle dedin ben çok beğendim .. 3 sn sonra..
Gerçekten o kadar kötü mü ? napmalıyım? hemen kuaföre götür beni hemennnn.

( erkek karşı cinstir ve kadın aslında erkeğe en güzel görünen olmak ister. Kadınlar arasındaki rekabette buna eş değerdir. Toplumdaki en güzel en alımlı en dikkat çeken ben olmalıyım düşüncesi kadınlara işte vermiş olduğun örnekteki diyalogu yaptırır.)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver