isviçreli bilim adamlarının araştırmalarına göre bunun tek bi sebebi var..KISKANÇLIK
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ama benim dikkat çekmek istediğim husus başka ve hemen örneklendiriyorum.
ÖRNEK: iki kadın bir düğüne gideceklerdir ve diyalog aynen aşağıdaki şekilde zuhur etmiştir..
hatun kişi 1 : saçların ne kadar güzel canımmmm,bayıldım yaaaa ( bu uzatmaları vallahi yapıyorlar,yapmıyorum diyen taş kesilir)
hatun kişi 2 : seninde elbisen ile makyajının renk uyumuna bayıldım birtanem,müthişsin yine (tabii bu laf söylenirken oynayan elleri kolları hayal edebiliyorsunuzdur)
şimdi diyeceksiniz ki ne var bunda.Hatun kısmının birbirleri arasındaki diyalog.Ve eminim herkes bunu duymuş ve yaşayanlar olmuştur.ama işin esrar perdesi şurda...
''iki kadın birbirlerine itiraf ederken ikisi de kendisinin yalan söylediğini bilir,fakat ikisi de karşı tarafın dürüst olduğuna inanırdı''
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] isviçreli bilim adamları 3 açılı diş macununu buluyorken senin sorduğun soruya cevap bulmaktan daha az vakit harcamışlardır
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kıskançlık,yalan ve güveni bi anda harmanlayıp ve bunların hepsine aynı anda inanabilen varlıkdır kadın.Ömür törpüsü falan diyoruzda sizsizde olmaz be..!