Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Mart 2015, 20:07   #153
Mahser
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
myops 2009 v1.4 mynet script

Merhaba arkadaşlar , 9-10 yıldır irc 'e takılan birisiyimdir ve beyağı zamandır bu mirc'i arıyordum ama bulamıyordum mynet'in serverinde kullanırken cok etkiliydi ama mynet kapandıgından beri kullanmıyordum irc falan bırakmıştım şimdi tekrardan elime geçti ve paylasmak istedim eski kullanıcılar bu mirc'i bilirler ve kullanmak isteyenler için bende yardımcı olayım dedim ve paylasıyorum isteyen kullanabilir.

Not : mynette kullanırken #Myops kanalına girmediğinizde mirc otomatık olarak kendisini kapatmaktadır bunun çaresi ise, dosyayı indirdikten sonra mirc.exe dosyasının yerine herhangi bir mirc.exe dosyası klasör içine atıp mirc'i açın alt+r basıp mirc edit sayfasını açın ve ctrl+f basıp exit yazarak bulunan bütün exit kelimelerini silin, ben bu sekilde kullanıyorum başka bir şekildede kullanılabilir veya hiç ugrasamam derseniz server 'e girince myops kanalına girip orada da bekleme yapabılırsınız, script kapanmayacaktır.

Benım yaptıgım sekildeki bir görüntü resmini buraya atıyorum resımde de görüldüğü gibi en başta #myops kanalına girmezseniz script kendini otomatik olarak imha edecektir. dıyor ama kapatamıyor exitleri sildiğim için.
Mirc eski oldugu için edit yaparken yazılar escii olarak gözükebilir ona aldırış etmeden arama yapılabilir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İnndirme link [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Mirc de hiçbir şekilde oynama yapılmamıştır orjinaldir.
kolay gelsin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver