Cevap: Karşı Cinsi Deli Eden Cümleler
Günümüz Erkeklerinin Bıktıran Cümleleri 1- Akışına bırakalım 2- Kadın milleti paragözdür 3- Aşka inanmıyorum √ Sevgilim boyle bir sey diyemez tabiki. Kadinda da erkekte de klise goruyorum bu cumleyi. 4- Hazır değilim 5- Evlilik çok saçma bir şey √ Amacin ne diye sorarlar adama. 6- Adını koymayalım 7- Whatsapp var mı? √ 8- Hemen kızma ya 9- Senden önce kimseyi böyle sevmedim 10- Seni üzmek istemem 11- “Rus kızı” ile başlayan cümleler √ İtalyandan girer, latinden devam eder nick batemanla sonlandiririm eheh. 12- Türk kızlarının çoğu kezban √ (kendisi alain delon zaten) 13- Sen hastasın kuruyorsun √ Cok pis kurarim. 14- Neyse tamam haklısın √ 15- Hiç kimseyi böyle sevmedim √ He gulum he. Günümüz Kadınlarının Bıktıran Cümleleri 1- Yok bir şey √ aha ben. 2- Niye mesajıma geç cevap verdin? √ aha bu da. 3- Beni sevmiyor musun artık? 4- Niye o kızın fotoğrafını beğendin? Aranızda ne var? √ Niye begendin kismindan yururum. 5- Benden sıkıldın mı? 6- Niye bana çiçek almıyorsun? 7- Sadece “OK” diyerek verilen yanıtlar. √ bu da ben. 8- Başka kızlara bakmayı biliyorsun ama (agzini girarim) 9- Neredesin sen? √ bu da. 10- Ben seni arkadaş olarak görüyorum. ~ |