14 Mart 2015, 13:13
|
#1717 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Oğuz abi forum tarafından sevilir sayılır. Tartısmadan uzak, usturuplu kisiligi ile tanılır. Saygılar abi.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Müdürüm mutlu çiftleri ayırır. Mutluluk avcısı ¦)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : 04.05.2012 : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Diger yakinimdakiler kusura bakmasin, forum dahilinde tanidigim; en sevdigim insan. 26.04.2012 : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : seni cok ozledim ben :/ 10.01.2012 : Soru : Senin için en özel 3 üye kim ?
Cvp : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Onun yeri, sen dahil herkesten farkli benim icin. 25.12.2011 : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : melek.
Bu da ilk zamanlardan; 21.10.2010;
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : avril avatarliydi yanilmiyorsam. severim hatunu. kendisini ise pek takip imkanim olmadi.
Senin yerin bunca zamana kadar hala aynı, herkesten farkli! uzun zamandir ayri kaldigim, kaldigimda kendime kizdigim, sen de kardes ben diyim ötesi. Seviyorum seni yumiyum!
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : forum genelinde reel hayattan tanıdığım 3-5 kişiden biridir. Seviliriz karsilikli.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Henüz tanismadik. Nick'i cok hosuma gidiyor.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Meledürüm! bunca yıldır kendini hatun olarak basariyla tanitmis olsa da, efendi abilerimizdendir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : kaç yıl oldu bir selam bir naber bir asl pls yok! hayırdır sen artist ya?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Selamun aleykum din kardesim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Takımdaşım! Sevilesi yumos yanaklar, kıvırbaş saçlar. Kuzu işte bildiğin.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bir vardi bir yoktu.
__________________ everybody lies. |
| |