Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mart 2015, 10:15   #3260
Enchanting
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumdan Birine Şarkı Yolla

kendinize iyi davrandiginiz, ailem-isim-sevgilim-arkadaslarim derken, kendinizi ihmal etmediginiz bir cumartesi olmasin mi? bence olsun.

o zaman better than the wizards - let me down gune iyi bir baslangic olabilir, keyifle dinleyin efendim.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

sonrasinda ben devam etmek istiyorum diyenler icin sunlarda iyi birer alternatif:

birdy - people help the people,
groundation - one more day,
playing for change - change is gonna come,
tango with lions - in a bar.

tabi gune kotu baslamak isteyenler olabilir, onlarida unutmadım, buyursunlar:

murat gogebakan - uzun adam. dinleyin, kesin diptesiniz heheh.

gunaydinlar!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet