Bu yazilan guzel seyler karsisinda susmak olmazdi o yuzden hepinize tek tek cevap vermek istedim.
Evvela sevgili @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];
Seni tanidigim gunden beri hep boyleyiz. Ne bir adim ileri gittik ne de geri. Ama olsun boylesi gercekten de daha iyi. Zaten bu hallerimizi seviyorum ben daha onceden de soylemistim bunu. Ne fazla yakinlik ne de uzaklik...
Tam ortasinda durup, bundan keyif almak daha iyi. Tabii sadece bu hallerimizi degil seni de severim, keyfin gelsin haydi bakalim.
Seni tanidigima mutluyum (guluyorum) mutluyum iste, evet. Hosca kâl, tombik..
Sevgili @
Benim icimden gecenleri yazmissin sen. Bende senin icin ayni seyleri dusunuyorum. Sanki uzun zamandir taniyorum gibi geliyor ama boyle de iyi, bosver. Saatlerce sohbet etmedik evet, ama bence tanisma faslini coktan gectik, eheh.
Emrin basim ustune de, sen de o gozlukleri bir ara cikar tamam mi? Ya da bosver, emrediyorum!
Hosca kâl.
Sevgili @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yazdiklarini okudugum vakit al iste, gomdu beni 2 dakikada dedim. Neyse ki sonra toparlamissin, saka tabi.
Yazdiklarimiz bir nebze olsun takdir ediliyorsa zaten ilerisi icin isik tutmasina yetiyor. Guzel dusuncelerinizden oturu tesekkur ediyor, hosca kâlmanizi diliyorum.
Sevgili @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Saygi karsilikli guzeldir. Gordugum saygi kadar saygi gosteriyorum buradaki herkese, bu yuzden de beni tanimamalarina ragmen 'iyi biri' diyip gecebiliyorlar, eh iyi bir sey sanirim bu.
Sevgi konusunda ise, herkesin sevip sevmedigini bilmiyorum ama oyleyse eger, tesekkur ederiz.
Kitap olayina bakis acim cok farkli. Sunu acikca belirtmek isterim ki su an yazdiklarim yaklasik 5-6 yillik bir yazmanin meyveleridir. Elbette hala istedigim seviyede degilim, daha istedigim o kaleme sahip degilim. Bu gune kadar cok kisiden duydum ama boyle bir dusuncem yok, olacagina da sanmiyorum. Zaten uzun zamandir da yazmayi birakmayi dusunuyorum, fazlasiyla yordugu kanaatindeyim. Son olarak bir 4-5 bolumden olusan bir yazi yazip, birakmak istiyorum.
Tesekkur ediyorum guzel dusuncelerin icin, hosca kâl.
Sevgili @
Canimsin, canim..
Sevgili @
O ben miyim yahu oyle diye baslayasim geldi. Hayirsiz oldugunu dusunmuyorum gulum, hepimiz yogunuz. Oylesine yaziyorum o sozleri ciddiye aldin sanirim eheh (aferin!) Zaman biter, sohbetlerimiz bitmez problem yok..
Seviliyorsun, canim benim.
Sevgili @
Hayirlisi diyelim.. Nasip ise elbette tanisiriz. Tesekkur ederim, hosca kâlin.
Sevgili @
Ne guzel konusmussun, fazla bir sey kalmamis bana zaten. Sadece, zaman bakalim neleri gosterir bize. Belki de birgun tanisiriz, tanisiriz da son veririz bu dokulen yagmur tanelerine.
Tesekkur ederim, hosca kâl.
Sevgili @
Bilmukabele.. Ayni hisler icindeyiz, nil. Seni gormek, varligini bilmek guzel..
Tesekkur ederim, hosca kâl.
Sevgili @
Yazdiklariniz pek guzel ve isabetli seyler. İyi analiz ettiginiz asikar, mutlu ettiniz beni.
Karakterim ve kisiligimi bulundugum her yere oldugu gibi yansitirim. Aksini sevmem, yapamam da. Bu gun bu kadar insanin beni tanimamalarina ragmen bu kadar iyi seyler soylemesinin yegane sebebi budur.
Guzel dusunceleriniz icin tesekkur ederim.
*Ruzgar, bakma bana oyle, ayaklarim titrer..