bu yazıyı yazan kesin mi kesin bir erkektir her türlü iddiasına girerim. neye istinaden kadınların erkekleri kaygılandırdığı düşünülüp de yazılmış konuyu 2 kez okumama rağmen sonuç çıkaramadım. konuya gündemdeki olaylarla yaklaşırsam yukarıdaki yorumlara katılıyorum evet şiddet, taciz, tecavüz
vb. gibi olaylarla erkeklerin kadınları kaygılandırdığını düşünüyorum. aslında konuya hangi açıdan bakarsam bakayım yine erkeklerin kadınları kaygılandırdığını düşünüyorum çünkü kadınların sadece duygusal mutsuzlukları değil yaşadığı vahşetleri hayatını olumsuz bi şekilde etkileyebiliyor. özellikle de psikolojik hayatını. ha eğer konu aşksa erkeklerin ayrıldıkları ilk günlerde mutlu bireyler olduklarını kadınların ise mutsuz, gün geçtikçe erkeklerin mutsuz olduklarını kadınların ise mutlu olmaya başladıklarını okumuştum. yine bizim isviçreli bilim adamları yapmıştı sanırım bu anketi ve sonuç %80 gibi bi oranla bu çıkmıştı ve aslına bakarsak ben de katılıyorum buna. çevremden gördüğüm, edindiğim bilgiler kadarıyla erkeklerin ayrıldıkları ilk an rahatlarmışçasına mutlu olup zamanla bazı şeylerin dank ettiğini düşünüyorum. konuyu bi yere bağlamak gerekirse günümüz gereği yıl 2015 olmasına rağmen malesef erkeklerin kadınlar üzerinde bi tedirginlik, kaygı vs. yaşattığını düşünüyorum.
hay anasını vakit kaybına bak ya. ben gidip bi kahve koyayım.