@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Yıllar beri gördüğüm fakat henüz yeni tanıştığım birisi, aslında fazla bir bilgim yok hakkın da
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ortak arkadaşlarımız sayende konuşma fırsatımız oldu, şimdilik memnunum iyi anlaştığımızı düşünüyorum. O bir Adana lı.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Yine bir Adana lı kardeşim, güzel bir sohbetle tanıştık kendisi ile, forumda uyumlu bir kimliği var, faydalı işler yapıyor.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kendisi ile henüz tanışmadık, forumda denk geldikçe takip ediyorum, uyumlu birisi olması ilgi çekici, fırtına öncesi sessizlik tanımlamasını bu arkadaşımıza yapıyorum, içinde biriktirdiği bir şeyler var gibi..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bir görünüp bir kaybolan sempatik birisi, online olduğu zamanlar kendisi ile konuşuyoruz, forum da pek tanıdığı yok, daha fazla sahneler de görmemiz gerek.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kendisi ile yeni yeni konuşuyoruz, gayet olumlu, uyumlu bir kişi, yöneticilik anlayışını beğendiğim tek kişi forumda.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Uzun yıllar önce tanıştığım birisi, iyi ve kötü çok çok muhabbetimiz oldu. Bir türlü birbirimizi anlayamadık nedense, forumda çok sevilen birisi yıllardır
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kendisini sevmiyorum ama saygım sonsuz. Belki de bir gün anlayabilirim bende..