Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Şubat 2015, 15:17   #1707
PySSyCaT
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 25 Şubat 2015 08:47
Uzun zamandir tanidigim Saygi duydugum ama konusmaya cesaret edemedigim degerLi biri..

@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 11 Şubat 2015 19:05
ProfiL yazimi (c)aLan degerLi bi o kadarda Dobra biri..

@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ 18 Şubat 2015 00:34
Canim Benim..:-)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 23 Şubat 2015 17:23
FazLa tanimam ama takip ederim ve çok Saygi duydugum biri..

@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 25 Ocak 2015 19:58
Yoruma gerek yok zaten banLi..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 18 Şubat 2015 16:57
SaygiLi ve bi kac kez sohbet ettigim biri..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 25 Şubat 2015 00:34
Hocam deniLdiginde kizmistim birinde..

Ama O taktir ediLecek En Saygin , degerLi , Dobra, Durust, Koyu bi GS'Li ve Canim Sari Cicegim.. :-)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 16 Şubat 2015 12:22
Tanimam ne yazsam yaLan oLur..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 27 Şubat 2015 19:00
Mod., S.Mod Simdide Admin.. BunLardan En önemLisi Saygin ve örnek aLinacak bi kisiLige Sahip..

Arada kendisiyLe tartisirim (tek tarafLi , Kendisi tartismaz..) :-)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 27 Şubat 2015 20:04
See See See Seni nasiL yorumLarim Canim..
O benim MeLegim.. O benim Canim..

O benim Sirdasim.. O benim Ruhikizim..
O benim Arkadasim yeri geLdiginde..
O benim Dostum dertLesmek istedigimde.. O benim MeLek yuzLum..
Sen Allahimin bana verdigi En guzeL Lutfusun..

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet