Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Şubat 2015, 00:06   #2
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ege üniversitesi'nde ölen genç, Oktay Vural'ı duygulandırdı.

Bu ülkede her şeyin hıncı, suçu olmayan özellikle gençlerden ve çocuklardan çıkarılıyor. Böyle bir ölüm üzerinden yine 'acı yarıştırma' olayına girmesi de, en az durum kadar çirkin, peki olayı bilenlerin açıklamalarını okuduktan sonra soruyorum, her zaman yoğun polis güvenliği olan fakültede bugün neden hiçbir önlem alınmadı, daha doğrusu neden müdahale edilmedi? Ne kadar acı değil mi? Birilerinin planları ve siyasi hevesleri, yine bir gencin canına mal oldu. Sağcı, solcu olması beni ilgilendirmiyor, bu siyasetin pis oyunlarından birine kurban gitmiş olmasının korkunç olması ilgilendiriyor. Diline doladıkları Gezi eylemleri sırasında da, Berkin'in ölümüne üzülürken insanlar, yine böyle bir provokasyonla Burakcan Karamanoğlu isimli bir genci öldürerek-öldürterek- sağ ve sol kesimin birliğini yıkmaya çalıştılar, öyle de oldu. Şimdi de İç Güvenlik Yasası-her olay buna bağlanıyor çünkü bunu geçirmeleri lazım- için, meclisteki bütün partiler birlik olarak muhalefet yaptıklarından, bu rahatsızlık uyandırdı. Bunu da ancak, aslında el üstünde tuttukları ama iş milleti galeyana getirmek olduğu zaman ortaya attıkları PKK tarafından, ülkücü bir genci öldürerek yapabilirlerdi. Olayı yine Kürt-Türk savaşına getirip, HDP ve MHP'nin aynı şeye karşı gelme durumunu ortadan kaldırarak, yine bir kaos yaratmak istediler, ki bu ayrılık tabii ki AKP'nin işine yarayacaktır. Ailesine sabır diliyorum bu genç arkadaşımızın, ne yazık ki siyaset ve koltuk uğruna, ülkeyi ele geçirme hevesiyle yanıp tutuşanlar hiç acımadan her türlü yolu deneyerek, gençleri gözlerini kırpmadan öldürebiliyorlar veya buna ortam hazırlayabiliyorlar. Şimdi, olayı yine nasıl iktidara getirdin, hep bir düşmanlık diyenler olacaktır memlekette, onlar hep var zaten ama bir de işin gerçekleri var, en acısı da bu. Üzgünüm, daha çok öleceğiz biz, birileri tek adam olana kadar öleceğiz, sonra zaten yaşamak zulüm gelecek, belki de ölmeyi dileyeceğiz, öyle tedirginim ülkeden.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver