Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Şubat 2015, 11:41   #2
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Seçim öncesi dehşete düşüren 'suikast' planı

Ülkem ve ben tehdit altındayız, diyorum kanıtlarıyla birlikte sunuyorum ama bir şey yapılmıyor? Bu tamamen İç Güvenlik Yasası saçmalığının mecliste yarattığı gerginlikleri unutturup, dikkatleri başka yöne çekerek bir şekilde o yasayı geçirme planıdır, o yasa zaten geçer illa ki bu durumda veya yarın Akp'li bir vekil muhalefetten birini öldürür mecliste, belki de öldürdü haberimiz yok, onun üstünü örtmek içindir. Kadın cinayetlerinin medyada bu kadar çok yer alması sebebiyle, Tayyip ilginin kendinden başka bir yere kaymasına bozulmuş olacak ki kızını ortaya atıp, mağdur edebiyatı yapıyor. Yani kadın cinayetlerine ülke bu kadar ayaklanmışken, bir de benim kızımın adı geçsin de, yandaşlarım muhaliflere iyice saldırsın, terörist ilan etsin, kan gövdeyi götürsün, polise emir vereyim istiyor. Hayır alan bu, çalan bu, vurduran bu, öldüren bu, kaçan bu, satan bu, hırsız bu, katil bu ama hep mağdur olan da bu. Neyse ki ileri görüşlüyüz de, onun kendini mağdur duruma sokacağını biliyoruz.
Hayır haber baştan aşağıya 3. sınıf bir komedi filmi gibi, güldürüyor ama saçmalığına gülüyorsun, bir nevi halkımızın sevdiği Recep İvedik gibi. Heheh.
Bırakın bu haberleri Zaytung yapsın, Zaytung'un tahtına göz dikmiş bunlar, şu haberin kaynaklarını bilmesem Zaytung der geçerim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sabah sabah gülesim de yokken yapılacak iş midir bu?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver