20 Şubat 2015, 00:15
|
#10 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: nargilemin marpucu gümüşten olaymış iyiymiş :)
| blazeofglory Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
yok yok öyle deme. zira sevdikçe sevdiğin bir başka görünür gözüne. senin durumun bundan ibaret olsun olur mu bal küpüm. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ben hem fiziksel hem kişisel anlamda mütevazi bir insan evladıyım, valla bak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. canını yerim bi de :P
| Valla abicim göz var nizam var, evet belki ben seni seviyorum diye bana daha hoş geliyorsundur ancak gene de öyle düşünmüyorum. Erkek güzeli dedikleri kalıba (bak yaşını belli etmiyorum) tam anlamıyla uyuyorsun. Bir hatun bunu anlar, ki yorumlara bakılırsa anlaşılıyor da. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok uzatmadan baksınlar madem ama nazar değdirmesinler. Kızarım. Bende senin canını yerim abim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |