Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Şubat 2015, 00:51   #17
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Özgecan'ı Unutma!!!

Bu caniliğin içine bile siyaseti karıştıran arkadaşlar var yapmayın. Vicdanınız var ise yapmayın.
Hiçbir ölümün bedelini siz çekmiyorsunuz, her gencin ölümü ailesine,sevdiklerine zarar. Kim ölmüş kim kalmış olayına döndürmeyiniz. Şayet ufacıkta olsa bir vicdanınız var ise..

1 yıl önce A, 1 ay önce B, 1 hafta önce C, 11 şubatta Özgecan. Yapılan muamele aynı, sadece zaman,mekan ve isim farklı. Ve hiçbir aman sistem değişmiyor. Sanki ülkede tecavüz,işkence,sapıklık serbest gibi. Elini kolunu sallayan bir çok erkek kadınları zevk objesi olarak görüyor. Peki neden bu algı? Sırf giyindiği giysi yüzünden mi, ya da kahkaha attığı için mi, ya da sadece kendi halinde olduğu için mi? Neden sürekli bu tür olaylarda soru soruyoruz ve polisler suçluları yakaladığı zaman soru soruyorlar? Dna örnekleri, kamera kayıtları ya da herhangi bir eşyasında olaya ilişkin bir şey çıktığı zaman infazını yapmıyoruz? Bu insanlarla konuşarak mı düzgün insan haline getirmeye çalışıyoruz? Ya da olayı anlatmaya başladığı zaman kanımız donsun, onun gözlerindeki anlamsız, miskin,cani bakışları görmek için mi? Annesi acaba gözlerini her kapatışın da hangi anını görüyor, sabah okuluna uğurladığı anını mı yoksa yakıldığı anımı?
20 yaşında bir çocuk! Biz büyüdükçe 20 yaşındaki bir kızın, bir erkeğin hala çok küçük olgusunu ben hissediyorum.Ve yaşını biri söylediği zaman "aa çok küçük diyorum". 20 yaşında bir genç kız, sapık gözlerin, cani bakışların, pis ellerin arasında gökyüzüne son bir defa bakarak gidiyor. Yok oluyor. Neden bu insanlarda vicdan yok? Neden bu insanlar sadece kendi 1dakikalık zevkleri için öldürüyorlar?
Hani deriz ya hep ibreti alem olsun diye asalım. Hayır asmayalım. Onları yakalım.
Özgecanın katili yakılsın, tecavüze uğrasın, kolları kesilsin! İliklerine kadar o acıyı hissetsin.
A'nın, B'nin hatta C'nin katilleri de kızlarımıza, çocuklarımıza, bayanlarımıza ne yapmış iseler, ona göre ceza alsınlar. Bitsin artık.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver