Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Şubat 2015, 12:19   #7
saywhat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: oto sajoin #şehir .Tcl

benim o paste sitesinde açtığım hesabım var ve o hesap altında çok sayıda kod/scriptim var . (tam sayılarını bilemiyorum.sanırım 50-60 civarı olmalı..)
açık kaynak* olarak kodlanan biryer olduğu ve Tcl desteği olduğundan seçtiğim/kullandığım bir yer ancak neler olup bitiyorsa ,son bir iki haftadır, sitede bir sorun var. belki saldırı alıyorlar belki güncelleme ,çalışma vs yapıyorlar.

çünkü siteyi kodlayan kişi halen geliştirmeye devam ediyor. belki güncelleme yapılıyordur diye bende bekledim sorunu halletmelerini çünkü şöyleki son bir haftadır oradaki hesabıma login olduğumda oradaki kayıtlı ,saklı olan kodlarıma erişemiyorum,görünmüyorlar. ve yeni bir kod pastelediğimde otomatik olarak log out oluveriyorum.her türlü browser'da aynı. ve yeni pastelediğim kodu da kendi hesabımda ekleyip/saklayamıyorum son bir haftadır devam eden bir durum bu...

site şu an geri gelmiş.belli ki dün akşamda gitmiş ki siz link çalışmıyor demişsiniz ,bilemiyorum ben dün pek bilgisayar başında oturmadım ama şimdi açık.

ve az evvel buraya girmeden site sahibi/siteyi kodlayan kişiye e-posta gönderdim "ne var ne yok" vs diye.. sorundan* bahsettim bakalım ne cevap dönecek ama dediğim gibi eğerki veri kaybı yaşamışsalar (belki dDos vs saldırı alıyorlardır bilemiyoruz.) benim orada saklı/kayıtlı onca kod/scriptim sizlere ömür demektir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat