|
Mamihlapinatapai Nickli Üyeden Alıntı
|
Normalde Yelda olması gereken bu rumuzun yeLda olması nedense hiç göze batmıyor. Oysa Türkçe konusunda çok duyarlıyımdır. Göze hoş gelmesinin sebebi sence nedir?
|
Aslında inanın bende Türkçe'yi doğru kullanmak noktasında oldukça hassasım. Ama yıllar evvelinde kullandığım üye ismi olması sebebiyle hiç değiştirmedim.Sanırım sadece bir harfin büyük olması sebebiyle absürt durmuyor.
|
See Nickli Üyeden Alıntı
|
Tebrik Ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öncelikle..
Tanımadığın İnsanları Sana Olumsuz lanse Ettiklerinde Ne Düşünürsün ?
Arkadaşlar Arasında Güven Senin İçin Ne İfade eder. ?
Samimiyetsiz Buldugun İnsanlardan Uzaklaşır mısın ? ,
Teşekkürler Herşey Gönlünce Olsun. |
Merhaba See, öncelikle teşekkürler.
* Tanımadığım insanlar konusunda bir başkasının düşüncesiyle şekil alma fikrini doğru bulmuyorum. Düşüncelerimse asla duyduklarımla karşımdaki insanı önyargıma kurban edecek yönde olmadı, olmaması gerektiğine de inanıyorum.
* Güven benim için çok önemlidir. Fakat sadece arkadaşlar arasında değil. İletişim kurduğum herkes, konusu geçen her şey için aynı durum söz konusu.. Güven olmazsa olmazlarımdandır. Eğer bu duyguyu bana geçiremeyen insanlar yaşantımdaysa, diyaloğumun asla uzun vadeli olması söz konusu değildir.
* Aslında bir üstteki soruyla bağlantılı Sevgili See.. Bana güven vermeyen insan samimiyetsizdir kanımca.. Uzaklaşırım bahsettiğiniz üzre. Fakat aynı ortamda olma mecburiyeti söz konusuysa olabildiğince mesafemi muhafaza ederim.
|
miZah Nickli Üyeden Alıntı
|
Nedir sessizlik, gözlerin neden bu kadar suskun ? |
Merhaba miZah,
Bazen en güzel yanıt sessizlik, bazen en asil duruş, bazen yalnız kaldığında; neden? niçin? sorularının muhatabı edilmeyecek kadar rahat bir vicdan.. Bazense sırf bu sebepten kaybettiklerine, son bir konuşma olmalı mıydı muammasıyla dolu bir vicdan.. Yine de en güzeli tüm seslere tüm bakışlara inat suskun kalmak.