08 Şubat 2015, 15:09
|
#1702 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Yıllardır aynı ortamlarda bulunmamıza rağmen, tanışıklığımız ve sohbetimiz yok ama aşinalığımız olduğu kesin.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - 2. developer, keyifli biri, genel içici bence.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Eh tabii ki en birinci developer Mehmet oluyor, iyi ki var şu forumda, büyük kalkanları vardır ama neyse, siz amadan öncesini bilin yine, soğuk bilin.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Geç kalınmış bir tanışıklık ama kısa zamanda telafi edilebilmiş bir geç kalınmışlık bence bu, daha iyi günler de olacaktır, olmalı.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Canım mısın sen, benim misin her şeyim misin sen, hoş geldin Melis, sefalar getirdin! Ya gelmeseydin, yetişemeseydin beni bulamasaydın ne yapardım? Yarım kalırdım Melis! (şarkı değiştirmek bizim işimiz)
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Uyuzluğun dayanılmaz hafifliği! Keşke yine her gün girse de, her gün sinirlendirse ama yok böyle daha iyi, gitsin eşiyle ilgilensin o. Ömür'ün evlendiği bir dünyada hala yalnızsak, utanalım. Gerçekten sevilir.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Sanal mektup arkadaşı gibi biraz absürd bir isim taktım geçen gün, forumda görmeyi özlediğim insanlardan, sohbeti de çok tatlı, şimdilik pek buralarda gözükmediğinden biz mektuplaşıyoruz! Sevgiyle kal.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Bu da öteki kayıplardan, geçen gün geldi ve beni umutlandırdı, sonra yeniden yıktı gitti! Tabii aşk zaten yıkılacağını bile bile katlanmaktır değil mi? Kim uydurduysa bunu. Öperim Defocuğum, eski günleri çooooooook özledim.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Yağmurlar yerini karlara bıraktı bu mevsim, sessizliğini mevsime bağlıyorum ben, baharda çiçekleriyle beraber yeniden güzel yorumlarını okumak istediğim üyelerin başında.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - İşte benim deli kızım! Bu aralar konuşamaz olduk ama üzülmeyin ayran falan içmedik yani, azıcık yoğunuz da. Çalış çalış nereye kadar beybi? 14 Şubat'a kadar.-sen anladın beni tabii öpüyorum-
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |