@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanımıyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Yıllardan beri tanımış olduğum temiz kalpli değerli bir kardeşim. Ayrıca; aynı yerde askerlik yaptık. Devrem benim.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanımıyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Lütufkâr, iyi bir insan. Sağ olsun geçen muhabbetimi özlediğini belirtip takıldığı sunucuya çağırdı... Gittim ama yoktu..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Karakter olarak zenginlikleri varolan birisi.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Aşk konularında forum oyunları kısmında, analizleri ve pratik yönelimlerini keyifle okuduğum birisi. En son erkek arkadaşı için melankolik ve hüzünlüydü, düzelmiştir ve mutludur umarım.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Nick'i güzel bir forum üyesi. Tanımıyorum şahıs olarak.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Yıllardan beri tanırım kendisini, "komutacılık"tan ziyade stratejik yönelimleriyle hep yapıcıdır. Yuzuk/Baksen-NET zamanlarında sıkı bir dostluğumuz vardı.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Forum yönetici omurgalarından bir tanesidir. Sessiz, kendi halinde birisi.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Henüz çözemedim..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.