Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Şubat 2015, 23:47   #1696
Ashriel
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eskilerden anımsıyorum sanırım şahsen tanışmamıştık.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Bu çocuk beni çok işkillendiriyor ama hayırlısı. ;o İyidir iyi, severim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Forumda olmasından memnun olduğum, yazdıklarını keyifle okuduğum sıcacık bir hatun.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Ongun vefasız çıkmıştı ama sonra barıştık. ;o İyiyiz ya sıkıntı yok. Severim kardeşimi.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tanımıyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Forum adminimiz. Genelde oyunlara pek katılmıyor o yüzden çok fazla fikir edinemiyorum ama edindiklerim de tamamen olumlu. Ağır başlı bir bey.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yorumları, fikirleri gayet hoş.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tanımıyorum ama abimin kankisi benim de kankimdir cxzbzcx demiycem yok öyle bir şey. Samimi, eğlenceli birine benziyor.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yorumları çoğu zaman güldürüyor beni. Tokatı unutmadım. cxvzçön
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsan hiç mi çizgisini bozmaz? Bu bayan bozmadı. Her daim ağır başlı ve nazik. Forumda beğeniyle takip ettiğim üyelerden.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver