Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Şubat 2015, 19:02   #1694
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bir kaç seferdir profilime giriyor. Sanıyorum eskilerden ve nick değiştirenlerden. Umarım bir ara kim olduğunu söyler.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Eski dostum dediğim insanlardandı.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Abilerin en tatlısı, en kalemi sihirli olanı. Yazılarının ve kendisinin hayranı olmaktan çok çok keyif aldığım nadide insanlardan birisi.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ankaraya gelmesini özlemle beklediğim; içi,dışı bir abimiz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanımıyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Geçenlerde profilini ziyaret etmiştim, o da iadei ziyaret yapmış. (Sanki ben misy nickinde birisini tanıyorum, ancak unutmuşum demek ki hafızamda tam canlanmıyor.)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kardeşlerin en birtanesi. Vefalı kardeşimdir, içi ve dışı birdir. Keşke her zaman gelse de muhabbet etsek.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Forum adminimiz, bu aralar bizim dertlerden yemek dahi yiyemiyor. İyidir, seviyelidir, severiz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Geçenlerde profilini ziyaret etmiştim, iadei ziyaret yapmış.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Biz seninle çok koptuk ve ben sana çok kırgınım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver