Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Şubat 2015, 15:53   #2
Enchanting
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: En Etkileyici 10 Erkek Kokusu

listedeki parfumlerin bir cogunu biliyorum, bazilarini kullandim da ama hic biri etkileyici parfum sinifinda degil benim icin. bvlgari aqua cok berrak bi koku, ben pek sevmiyorum. armani code ve one million daha baharatli fakat bu kokulara da disarida bir cok kiside rastlamaniz mumkun, siradan oldular artik. fuel for life bu ikisine nazaran daha az karsilasabileceginiz bir koku, fena degil. digerleri nasildir bilemiyorum.

benim favorilerime gelince; ben daha ozel kokulari tercih ediyorum genelde. polo blue sport iyi bir tercih olabilir mesela beyler icin. carolina herrera man en sevdiklerimden. davidoff the game intense de ozel bir koku ve son olarak, yeni kesfettigim bir nis parfum evi var ki, herhangi bir kokusu bile oldukca etkileyici: jo malone. yalnizca ankara ve istanbul'da magazalari var diye biliyorum ve parfumlerinde hicbir kimyasal madde bulunmuyor. kalicilik olaraksa bugune kadar kullandigim tum parfumlerden daha iyi. jo malone parfumleri arasinda ise benim favori kokum intense serisinden velvet rose & oud. bu kokularin hepsini halen kullaniyorum, oldukca da memnunum.

ve evet, parfumlere zaafim var.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver