Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Şubat 2015, 17:44   #2
Çevrimiçi
Cappy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tavuk Kavurma Tarifi




Malzemeler
  • 1 adet tavukgöğsü (2 parça)
  • 1 adet dolmalık kırmızıbiber
  • 1 adet orta boy soğanın yarısı
  • 1 diş sarımsak
Marinesi için
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
  • tuz
  • karabiber
  • 2 çay kaşığı zerdeçal
  • 1 çay kaşığı garam masala (isteğe göre)
Yapılışı
  1. Tavukgöğsünü küp küp doğrayın ve derin bir kaseye alın. Üzerine marine malzemelerini ekleyerek iyice karıştırın. Kasenin üzerini bir streç film ile kapatarak buzdolabında 1 saat kadar dinlendirin.
  2. Zeytinyağını tencereye alın piyazlık doğradığınız soğanları, ince kıydığınız sarımsağı ve biberi tavaya alıp 1-2 dakika soteleyin.
  3. Sotelediğiniz soğanlara tavukları ekleyip suyunu salıp çekinceye kadar kavurun. Tavuklar yumuşayıncaya kadar kavurup ocaktan alın ve servis yapın.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver