Cevap: 3 Saatlik Askerliğim
| TCAN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Smiley attığım kısım yakın bir arkadaşıma yahu, bunu okuyup anlamak çokta zor olmasa gerek, başında nick belirtmişim.
Göreceli kavram ben göremiyorum. Göreceli kavram kişinin okuyup, yazılana değilde kendi kafasına göre yorumlaması ile olur(bu konu içinde). Bana yazı içinde şurada dalga geçmişin tiiye almışsın.. bunu bir satır ile alıntı yapıp gösterirmisin.
Ne yazdığımı ben biliyorum ama okuyup anlamada bayağı problem var Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bekliyorum şu tiiye aldığım kısım neresiymiş. Senin mesajını alıntıladım ama bunu iddia eden çok, lakin kanıtlayan yok..
Polemik olsun diye değil, bir iddia var ama gerisi yok. Burada bir sıkıntı var.
| göreceli bir kavram , insandan insana değişen kavramları kapsar.
iddia edenleri @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şeklinde etiketleyebilir , düşüncelerini alabilirsin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ yokuz Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |