Cevap: 3 Saatlik Askerliğim
Bir bayan olarak belki askerlik yapan arkadaşlarımızın tam olarak ne hissettiğini bilemem ;ancak şunu iyi biliyorum ki burada zihniyeti bozuk çok kullanıcı mevcut. Arkadaş, forumda belki de bedelli olarak hizmetini yapmak isteyen birisine faydası olacak bilgiler paylaşmış, belki de kendi yaşadığını anlatmış, belki de sevincini paylaşmış. Belki de bu arkadaş 5 sene üniversite okumuş. Ardından 2 sene yüksek lisans yapmış. Tam ülkesine verimli olacağına inandığı, hayatını düzene sokacağı bir anda herşeyi yarıda bırakıp askere gitmesi gereken bir arkadaştı. İmkanı da varsa, bilmediği bir işi yapmaktansa, bu doğrultuda askere gitmeyip hizmetine devam etme şansı yakalamıştır. Bu size, o kişinin erkek olmadığını söyleme hakkını vermez. Tövbe haşa siz kimsiniz? Sizin deyimizle o zaman askere gidip uyuşturucu kullanıp, faça çeken kişiler askerliğini yaptığı için erkek mi şimdi? Ya da annesinin konutunun önünde nöbet tutarak askerlik yapanlar erkek mi? Hiç yapmasaydı keşke derim ben Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben eminim ki bu arkadaşımızda ülkemiz olağanüstü bir hal ile karşılaşırsa kendini seve seve vatanı için siper eder. Tıpkı vatanını seven kadın erkek çocuk herkes gibi...
__________________ Sev, sanki hiç incinmemişsin gibi ... |