yahu ne enteresan milletiz. adam gelmis, guzelce konu acmis, ki bence oyle insanlari tiiye aldigi falanda yok, yararlanmak isteyenlere bu islemlerle ilgili bilgi veriyor. bu kisima forum yoneticilerinin de dikkatini cekmek isterim; bazi arkadaslar cikmis adama yok sen veledsin, yok bilmem ne kadar verecegine su kadar verseydin de ameliyat olsaydin diyor, bir digeri buna alkis tutuyor, oteki sen adam degilsin diyor vs. ben merak ediyorum askerlik diye bir kavram olmasaydi siz nasil ispat edecektiniz erkekliginizi? askerlik; erkekligin olcutu degildir, hele hele bu ulkede hic degildir. bu vatan icin sehit olan kardeslerimizden bahsedenler olmus, onlara da su soruyu sormak isterim: bu vatan yuzunden sehit olmadi mi o guzelim insanlar? sen 20 yasinda, silahi eline bile almamis adamlari topla, bir ay uc ay her neyse egitim ver, uc bes kere atis yaptir sonra hadi gonder hakkariye, eline kundaktan silah verilen adamlarin karsisina dik, ee sonra su kadar sehit verdik. hic kimse kusura bakmasin, o sehidin vebali yoneten insanlarda. sadece bu da degil, sevgili @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bahsetmis, tapelerde vatani icin hizmet eden askerlerin hayatilarinin nasil hice sayildigini hepimiz biliyoruz o yuzden gecelim bunlari.
yoneticilerden, baslikta yer alan hakaretlerin silinmesini ve konunun kilitlenmesini talep ediyorum. kafasinda cizdigi erkek profiline uymayan kisilere hakaret etmek kimsenin haddine degil.
bu arada merak edenler icin not: askerligimi 15 ay olarak yaptim.