25 Ocak 2015, 12:21
|
#540 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Forumda yokluğunu hissettiğiniz üyeler
Her tartışmanın, her polemiğin altında olan, yeni gelenleri eskilere ezdirmeyen, korumacı yapısıyla ilk sırada Sevda yani @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yer alıyor. (Öpücüğünü unutmayayım :*)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] var mesela, moda konuları öksüz kaldı.
(Sanıyorum ikimizde telefon özürlüyüz. Arada sırada konuşunca saatleri deviriyoruz. Öyle böyle idare ediyoruz:*)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diye bir evli vatandaşımız var, facebook denilen sosyal ağ'dan takip ediyorum kendisini..:*
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] var, önceden konuşurduk, ikinci çocuktan sonra tamamen dama atılmış bir papuca sahibim efenim. ^^
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], o da evlenip çoluk çocukla uğraşanlardan.. Denk geldikçe sohbet ediyoruz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Doğum günleri, özel günler, kafamıza esen günler diye üçe ayrılan bir görüşme sistemimiz var. Yuvarlanıp gidiyoruz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Önceden o da çok gelip giderdi, yazardı, çizerdi. Şimdi biraz uzak kaldı.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], deli dolu halleriyle zamanının en dikkat çeken üyesi, şimdi nerdesin canım?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] var bir de, sevmediği insan olmadığını düşündüğüm..
Aklıma gelenler çok fazla, yaz yaz bitiremem.
Hiç muhabbetim olmadığı halde, yazılarını takip ettiğim ama şimdi olmayan arkadaşları yazmaktan çekindiğim için burada noktalıyorum..
Özel bir not düşecek olursam, buralar hiç eskisi gibi değil. Özellikle saygı konusunda. |
| |