Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ocak 2015, 08:03   #19
Goemon
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: mIRC Script Ses Kodları

Srknn Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];

Son verdiklerini ekledim kod gayet güzel çalıştı , benim Sounds klasörü boş olduğundan ses çalmamış. Bende de bir kaç jingle vardı onları attım hepsi de .wav uzantılı. Şimdi kodun şu kısmını sormak istiyorum ;

on ^*:op:#: { if ($opnick == $me) { splay $mircdir $+ red.wav } }
on ^*:deop:#: { if ($opnick == $me) { splay $mircdir $+ red.wav } }

burada red.wav dediğimiz yere de Sesadı.wav yapsak atadığımız sesi çalar mı ?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dostum Şimdi Dediğim Şekilde Çalıştıysa Gayet İşi Kavrayıp Yapabiliyorsun Demektir.
Bak Dostum Dediklerimi Hepsine Yapmış Olsaydın Bu Soruyu Sorup Kendini Yormazdın Ama Amacımız Yardımlaşmak ve Paylaşmak Adına Tabi Yardımcı Olcaz Bende Çok Bilmiyorum Örendiklerimi Söylüyorum.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üstadıma Tşk Ederim.Ayrıca Kendisi Hocamdır.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Arkadaşımada Tşk Ederim.Onunda Sayesinde Örendiklerim var.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sorduğun sorunun Cevabı

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on ^*:op:#: { if ($opnick == $me) { splay $mircdirSounds\sesuzantısı.waw } } on ^*:deop:#: { if ($opnick == $me) { splay $mircdirSounds\sesuzantısı.waw } } on ^*:op:#: { if ($opnick == $me) { splay $mircdirSounds\sesuzantısı.mid } } on ^*:deop:#: { if ($opnick == $me) { splay $mircdirSounds\sesuzantısı.mid } } on ^*:op:#: { if ($opnick == $me) { splay $mircdirSounds\sesuzantısı.wma } } on ^*:deop:#: { if ($opnick == $me) { splay $mircdirSounds\sesuzantısı.wma } } on ^*:op:#: { if ($opnick == $me) { splay $mircdirSounds\sesuzantısı.mp3 } } on ^*:deop:#: { if ($opnick == $me) { splay $mircdirSounds\sesuzantısı.mp3 } } on ^*:op:#: { if ($opnick == $me) { splay $mircdirSounds\sesuzantısı.ogg } } on ^*:deop:#: { if ($opnick == $me) { splay $mircdirSounds\sesuzantısı.ogg } }

Ses Uzantı Türleri

Wave(*.wav)
Midi(*.mid)
Mp3(*.mp3)
Wma(*.wma)
Ogg(*.ogg)

Bunlar Ses Uzantı Klasör Türleri Kardeşim Ses Uzantılarında Uzantının Türü Neyse Ona Göre Hareket Edersin. Sesi Çalma Şeklide Belli.

splay $mircdirSounds\sesuzantısı.waw

Bi Örnek Daha Vereyim Sadece Ses Çalmasın Mesajda Atsın Diyorsan Eğer

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on ^*:op:#: { if ($opnick == $me) { msg $chan Nbr Lo Panpalar :) | splay $mircdirSounds\sesuzantısı.waw } } on ^*:deop:#: { if ($opnick == $me) { msg $chan Nbr Lo Kankalar :) | splay $mircdirSounds\sesuzantısı.waw } }

Hadi Bana Eyw.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan