Bedelli askerlik, yaptım ve süreci buraya yazdım.
"
|
Alıntı: |
Son bedelli yasasından yararlanarak bedelli askerliğimi icra ettim.
İşlemler sırasıyla, Garanti bankasına gittim, hesaptan istenilen miktarı çektim sonrasında Ziraat bankasına gidip parayı yatırdım.
4 adet dekont aldım. Turkiye.gov.tr'den e-devlet şifreme hesabıma girip, Milli Savunma bakanlığının hazırladığı formu indirip, 2 adet renkli çıktıyı aldım. 2 adet nufus cüzdanı fotokopisi ile Bakırköy Yabancı Askerlik şubesine gittim. İlgili Üsteğmenin Yasin bey ile teknik bir aksaklık sebebiyle 2 saate kadar muhabbet ettik, sevgili 3 adet Avukat devrelerimle sonrasında teknik arıza bitince evrakları işleme aldılar.
Sonra bir tebessüm ile çıkıp, Maslak'a doğru işe gittim.
Tüm askerlik anım bu şekilde.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] karşim, sanada nasip olur umarım :p
Sevgilerle,
Turgay Can
|
"
"dalga geçtiğim, tiiye aldığım gibi saçma sapan çıkarımları yapanlar" bana bu yazıda bunu göstersinler..
Başlık 3 saatlik askerliğim, içerik bedelli askerlik ve nasıl bir süreci olduğudur. İçerikte hem bilgi paylaşımı vardır hemde basit bir yaşanmışlık öyküsü.
Bedelli askerliğe karşı olabilirsiniz.. zerre kadar umrumda değil ama "
karakterli" olmaya özen gösterin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Teker, teker hepsine rahatça cevap yazılabilir lakin okuduğunu anlayamayacak kadar zekaya sahip kişilere bunu anlatmak zaman kaybıdır..